sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Iso poika

Tomusta on kovaa vauhtia tulossa iso poika. Otin pojista yhteiskuvan pari päivää sitten ja tajusin kuvan ottamisen jälkeen että melkein tarkalleen vuosi sitten olin myös räpsäissyt yhteiskuvan pojista. Tässä siis olisi yläpuolella Tomu 5kk yhdessä 5-vuotiaan Eemeli-veljen kanssa sekä Tomu 1v 5kk 6-vuotiaan Eemelin viekussa.


Mihin tuo pieni Tomu-vauveli on kadonnut! (Eräs kaverini ehdotti että tuo hurjan näköinen tyyppi vauvan vieressä varmaan söi sen. :D) Ihan vähän aikaa sitten Tomu vielä oli ihan pikkupoika, ei edes puolikkaan Eemelin kokoinen, ja nyt Tomu on meidän kissoista selvästi isoin sekä painossa että fyysisessä koossa. Pomppa on minusta ihan yhtäkkiä kasvanut Eemeliä korkeammaksi, se oli pitkään ihan Eemelin kokoinen vaikka painoikin huomattavasti enemmän.

Varmin merkki maupojan kasvamisesta miehen ikään on silmien väri. Tomulla oli pitkään aivan keltaiset silmät, mutta viimeisen parin kuukauden aikana niihin on tullut selkeä karviaisen sävy. Väri ei ole niin vihreä kuin Tomun siskolla Kanelilla (joka on muutenkin niin huikean kaunis tyttönen ♥), mutta selvästi vihertävä.


Tomusta on kyllä muutenkin tullut varsin komea nuorimies. ♥


Yritän taas löytää aikaa vähän pidempien juttujen postaamiseen. Työn alla olisi jokunen ruokinta- ja koulutusjuttu, kunhan ehtisin kirjoittaa ne loppuun ja räpsiä kuvia. Monenkin harrastuksen osalta treeneissä ollaan taas päästy eteenpäin, toivottavasti ehdin jossakin vaiheessa ottaa siitäkin todistusmateriaalia!

lauantai 9. heinäkuuta 2016

Hullujen kissanaisten kokoontumisajot

Mitä saadaan kun yhdistetään kaksi tusinaa kissabloggaajia ja kissakahvila? Puhetta, todella paljon puhetta. Kahvilassa ehdittiin keskustella mm. kissojen arkikuulumisista, maatiaiskissojen arvostuksesta, kissojen lempiharrastuksista ja Agikissa-lehdestä.


Viime sunnuntaina siis järjestettiin kissabloggaajatapaaminen Helsingin kissakahvilassa. En ole aiemmin ollut bloggaajatapaamisissa mukana, mutta nyt aikataulut natsasivat joten päätin ilmoittautua mukaan. Todellakin kannatti!


Harmi kyllä en ehtinyt jutella kaikkien kanssa, mutta ehdin silti vähintään törmätä moneen tuttuun ihmiseen. Oli todella hauskaa nähdä ihmisiä blogien takana, kun monien kanssa on tullut pidettyä enemmänkin yhteyttä. Höpötettyä tuli erityisen paljon Tassutuntumalla-blogin Sarin, Hupsujen Sandran ja siperiankissa Pöpön omistajan kanssa.


Tällaisessa monenkymmenen ihmisen tapaamisessa voisi olla järkevää kuluttaa aluksi hiukan aikaa siihen, että jokainen kertoisi kuka on, sillä tällä kertaa vielä monet kasvot jäivät vähän vieraiksi. Tietysti olisin itsekin voinut käydä juttelemassa kaikkien osallistujien kanssa mutta aika meni kyllä ihan yllättävän nopeasti, tuntui että ehdin juuri istua ja tilata (superherkullista) suklaakakkua ja sitten pitikin jo lähteä!


Kissakahvilakin oli todella ihana paikka. Kahvilan kissoilla oli runsaasti tilaa ja paljon kiipeily- ja leikkimahdollisuuksia. Erityisesti kuvissa näkyvät, seinästä seinään ulottuvat hyllyt olivat todella suosittuja ja ylös mentiin jopa luonnonmukaisesti koivun kautta. Kissat taas olivat hyvinhoidetun näköisiä, reippaita ja sosiaalisia, eivätkä ne vierastaneet yhtään bloggaajia tai meistä kuuluvaa meteliä.

"Miten sä sinne pääsit?

Kotiinviemisiksi tapaamisesta saatiin kassit, jotka sisälsivät muun muassa pehmeän (ja toistaiseksi karvattoman!) viltin, herkkuja, ihanan koira- ja kissakuvioisen mukin sekä kissakahvilan kassin. Lisäksi voitin arvonnassa lisää herkkuja ja ihanan kissapiparimuotin.


Kaikenkaikkiaan tapaaminen oli todella mukava kokemus ja aion kyllä ilmaantua myös tuleviin tapaamisiin, jos kalenterissa vain on tilaa. Kissakahvilassakin tulee varmasti vierailtua uudestaan!